Pentuja!



Pääsiäisen tienoilla meillä vieraili ihana, iloinen herrasmies Toivo, Gotcha Freeze Me

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI39580/16&R=37

Sumu

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI22596/14&R=37

oli vahvasti sitä mieltä, että tässä se nyt on, elämäni mies! Toivo parka oli suoraan sanoen helisemässä innokkaan morsiamensa kanssa.

Kuluneelle viikolle riitti sitten jännitystä. Kävimme Sumun kanssa tapaamassa uudelleen ihanaa eläinlääkäriämme Tuirea. Sumu tosin oli sitä mieltä, että joo joo, taas tää on niin tätä, eikä tartte siinä neuvoa, tiedetään itsekin kiivetä pöydälle. Ja kyllä, ultrassa näkyi pentusia!  Tuiren mielestä tämä jo olikin Sumulle selvää, minkä tuleva äitihahmo varmisti katseella: "Niin, mitä minä olen siitä ruuan määrästä yrittänyt viestittää?"

Haukkumajan tiluksilla käyskentelee nyt siis ylpeästi erilainen tuleva äitihahmo.  Jatkuvassa nälässä pidettävä, ymmärtämättömän ja arvolleen sopimattoman kohtelun uhri. Arvolle sopivaa käytöstä taas on erityisen tarkka pihan ulkopuolisten tapahtumien valvonta. Pahaksi onneksi aita on melko vahvaa tekoa, eikä sen ylikään pääse, etenkään pentumahan kanssa. Ei vaikka aidan toisella puolella uhoaisi kevään hurmiossa suuri, kirjava fasaanikukko jo kolmatta kertaa saman päivän aikana kuinka provosoivaan sävyyn. Kaikkinainen liikennöinti Haukkumajan ulkopuolella on syytä kommentoida. Ellei emäntä sitten satu tarjoamaan namia vaihtoehdoksi. Sumu onkin oppinut tehtävänsä nopeasti - ilmoita ohikulkija haukulla, saat namia. Mikä tässä meni pieleen, pohtii Haukkumajan emäntä?

Pentujen odotetaan putkahtavan iloksemme juhannuksen tienoilla.
Mikäli kiinnostuit Sumun ja Toivon jälkeläisistä, laita meille sähköpostia. Käsittelemme Sumun kanssa postit kunhan muilta kiireiltämme ehdimme. Puheluihin emme ikävä kyllä ehdi vastailemaan arkisin ja muutenkin toivomme, että kerrot ensin itsestäsi postilla. vedenhaltijan.portugeesit@gmail.com








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit